Edwin Diergaarde

Voice-over & more

EdwinDiergaarde

Meer dan 10 jaar ervaring

Van 1998 tot 2015 heb ik gewerkt als Radio DJ voor de TROS op NPORadio2 en 3FM. Zo kon je me o.a. horen tijdens TROS Gouden Uren en Bestof2Night. Tegenwoordig  presenteer ik dagelijks van 13-16 uur een programma op de succesvolle commerciële zender Radio 10.

Als voice-over is mijn stem op TV te horen in o.a. “Ik Vertrek” voor AVROTROS op NPO1 en stationspromo’s op SBS6 voor Talpa Network.

Tussen 2001 en 2009 was ik Station voice van 3FM. Momenteel ben ik de vaste stem in de vormgeving en promo’s van Radio Dolfijn FM op Curacao.

 

Werkzaamheden

Professioneel voice-over voor radio en tv commercials
Tv programma’s
Bedrijfsfilms
Documentaires
Voice Response systemen
E-learning cursussen
Instores

Bekend van

Daarnaast spreek ik regelmatig commercials in voor albums van artiesten als Adele, Train, Gavin Degraw, UB40, Bruce Springsteen en John Legend. Ook is mijn stem te horen in bedrijfspresentaties van C&A, AVEBE, Haven van Amsterdam, Drents Archief en Oosterscheldekering.

Opdrachten binnen 24 uur geleverd

Retakes binnen 7 dagen

Demo op maat

Opdrachten op locatie binnen 3 dagen